Over Bouwbedrijf Verlaak Kessel

Over Verlaak

Via onze website geven wij u graag een impressie van de mogelijkheden die bij ons binnen het bereik liggen op het gebied van nieuwbouw, renovatie, verbouwing en utiliteitsbouw.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Bouwbedrijf Verlaak Al meer dan 135 jaar jouw bouwpartner

Bouwbedrijf Verlaak is een familiebedrijf met een sterke reputatie in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw van nieuwbouwwoningen, woning verbouwing, utiliteitsbouw en timmerwerken. Met jarenlange ervaring en een groot team van vakkundige professionals staan wij garant voor hoogwaardige bouwkwaliteit en klanttevredenheid.

Wat ons onderscheidt, is onze proactieve benadering en focus op oplossingen. Wij denken graag met je mee om jouw bouwplannen te realiseren, waarbij we rekening houden met jouw wensen, budget en planning. Ons efficiënte en uitgebreide werkvoorbereidingsplan (tijdens de bouw te bekijken op Mijn Verlaak) zorgt ervoor dat elk project soepel verloopt en dat we eventuele uitdagingen tijdig kunnen identificeren en oplossen. We begrijpen dat er veranderingen kunnen optreden tijdens het bouwproces. Daarom passen we ons flexibel aan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Goede communicatie

Bij Bouwbedrijf Verlaak heb je gedurende het gehele bouwproces één aanspreekpunt. Dit zorgt voor een directe en transparante communicatie, waardoor we efficiënt kunnen schakelen en jouw vragen snel kunnen beantwoorden. Korte lijnen en goede communicatie zijn essentieel voor een succesvolle samenwerking.

Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een verbouwing van een woning of utiliteitsbouw, Bouwbedrijf Verlaak staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. 

Historie van een familiebedrijf

Omstreeks 1886 startte oprichter Jos Verlaak met het verrichten van huis aan huis timmerwerkzaamheden. Inmiddels is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Door de jaren heen heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt en telt het personeelsbestand ongeveer 34 personen. Verlaak kenmerkt zich door gemotiveerde vaklieden, van metselaar tot timmerman met een flexibele instelling. Wij hechten veel waarde aan een goede opleiding van de toekomstige werknemer en we zijn lid van het erkend leerbedrijf, Bouwend Nederland en Bouw Garant. Onze vaklieden zijn dan ook graag bereid hun kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen in opleiding. Bij ons werken ervaren timmerlieden en metselaars waardoor wij in staat zijn passend maatwerk te leveren. Dit alles natuurlijk in overeenstemming met jouw wensen.

Door de jaren heen heeft bouwbedrijf Verlaak een grote diversiteit aan projecten tot stand gebracht in alle prijsklassen. Bekijk onze website en hopelijk kunnen wij een passende oplossing bieden voor jouw wensen en eisen binnen jouw budget.

Indien je een eigen woning wilt gaan bouwen maar niet weet waar je moet beginnen, of je wilt gewoon weten wanneer er bijvoorbeeld een bouwvergunning aangevraagd moet worden? Bouwbedrijf Verlaak heeft een stappenplan ontwikkeld en wil je op deze manier op weg helpen naar een potentiële nieuwbouwwoning

Bouwbedrijf Verlaak zorgt voor een efficiënt werkvoorbereidingsplan
Nieuwbouw Bouwbedrijf Verlaak zorgt voor een efficiënt werkvoorbereidingsplan

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak