Verbouwing interieur door Bouwbedrijf Verlaak Kessel

Verbouwing woning

Bouwbedrijf Verlaak kan jouw woning met een verbouwing meer laten aansluiten bij jouw behoeften. Een renovatie kan een huis een compleet andere uitstraling geven en een aanbouw geeft veel meer ruimte.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Verbouwing van je woning Van woning renovatie tot uitbreiding

Met Bouwbedrijf Verlaak heb je één aanspreekpunt voor alle communicatie en kun je rekenen op een duidelijke en haalbare planning, die altijd beschikbaar is in Mijn Verlaak. Wij nemen de tijd om jouw wensen uitvoerig te bespreken, zodat er tijdens de bouw geen verrassingen plaatsvinden. Hieronder vind je een overzicht van onze expertise op het gebied van verbouwingen.

Uitbreiding woning

Heb je behoefte aan extra ruimte in jouw huis? Bouwbedrijf Verlaak helpt je graag bij het realiseren van een uitbreiding van jouw woning. Of het nu gaat om het plaatsen van een serre, een garage, een aanbouw of een leefkeuken, wij zorgen ervoor dat de uitbreiding perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Wij begeleiden je gedurende het hele proces, van ontwerp tot oplevering.

Renovatie woning

Is jouw woning toe aan een opfrisbeurt? Bouwbedrijf Verlaak staat voor je klaar met een scala aan renovatiemogelijkheden. Onze ervaren vakmensen zijn bedreven in het uitkappen en opnieuw voegen van gevels, het reinigen of zandstralen van gevels en het impregneren van muren. Ook het vervangen van de kozijnen valt onder de mogelijkheden. Met deze renovatietechnieken geven we jouw woning een frisse uitstraling en verlengen we de levensduur van de gevel.

Renovatie badkamer of keuken

Een vernieuwde badkamer of keuken kan jouw woongenot aanzienlijk verhogen. Bij Bouwbedrijf Verlaak zijn we gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en keukens. We creëren functionele en stijlvolle ruimtes die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak. Van het vervangen van sanitair en tegels tot het installeren van moderne apparatuur, wij zorgen voor een totaaloplossing die aan al jouw eisen voldoet.

Levensloopbestendig maken woning

Als je wilt blijven genieten van jouw huidige woning, ook wanneer je ouder wordt, dan kunnen wij jouw woning levensloopbestendig maken. Bouwbedrijf Verlaak heeft ruime ervaring in het aanpassen van woningen om ze veiliger, comfortabeler en toegankelijker te maken voor senioren. Van het installeren van trapliften en drempelvervangers tot het creëren van aangepaste badkamers en slaapkamers op de begane grond, wij zorgen ervoor dat jouw woning klaar is voor de toekomst.

Energie neutraal maken woning

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk aspect bij verbouwingen. Bij Bouwbedrijf Verlaak helpen we je graag bij het energie neutraal maken van jouw woning. We kunnen jouw huidige woning voorzien van hoogwaardige isolatie, energiezuinige verwarmingssystemen en zonnepanelen. Op deze manier verlaag je niet alleen jouw energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Verbouwing door Bouwbedrijf Verlaak kozijnen vervangen

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak