Timmerwerken Bouwbedrijf Verlaak Kessel

Timmerwerkzaamheden

Of het nu gaat om het creëren van extra ruimte, het verbeteren van functionaliteit of het verfraaien van je interieur, ons team staat klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Timmerwerkzaamheden projecten Maatwerk houten objecten

Bouwbedrijf Verlaak is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardig timmerwerk op maat. Als ervaren bouwbedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van uitstekende timmerwerkzaamheden die perfect aansluiten bij jouw wensen. Of je nu droomt van een prachtige houten overkapping in jouw tuin of extra ruimte op zolder wilt creëren met een dakkapel, wij staan voor je klaar.  

Houten overkapping tuin

Bouwbedrijf Verlaak plaatst overkappingen op maat in je tuin. Onze ervaren timmermannen zorgen voor een professionele en stijlvolle afwerking, zodat je optimaal kunt ontspannen en beschut kunt zitten, ongeacht de weersomstandigheden. Of je nu een gezellige plek wilt creëren voor barbecues met vrienden, een comfortabele buitenlounge wilt maken of een beschutte speelruimte voor de kinderen wilt realiseren, wij zorgen voor de perfecte overkapping die aansluit bij jouw wensen.

Het is belangrijk dat een overkapping goed past bij jouw huis en tuin. Daarom bouwen wij iedere overkapping geheel op maat in de door jou gewenste stijl. Zo compleet en comfortabel als je wilt; met of zonder verlichting, verwarming, beglazing of zonwering. 

Dakkapel plaatsen binnen 1 dag

Wil je meer ruimte en licht op zolder? Een dakkapel is dé oplossing! De vakmensen van Bouwbedrijf Verlaak zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij we rekening houden met jouw specifieke wensen en de architectuur van je woning. Een dakkapel biedt niet alleen extra ruimte, maar zorgt ook voor meer daglicht en een betere ventilatie op zolder. In de meeste gevallen kunnen we de dakkapel binnen een dag bij je plaatsen. 

Houten trap plaatsen

Is je oude trap versleten of past deze niet meer bij de stijl van je interieur? Bij Verlaak kunnen we een nieuwe trap voor je plaatsen die perfect aansluit bij je wensen en de uitstraling van je woning. Onze ervaren timmerlieden zorgen voor een nauwkeurige meting en een vakkundige plaatsing van de trap. Wij zorgen voor een trap die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher in je woning vormt.

Overige timmerwerken

Naast een overkapping of een dakkapel kun je bij ons ook terecht voor diverse timmerwerken zoals een lichtstraat, ramen en kozijnen, het aanbrengen van lambrisering, etc. 

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak