Nieuwbouw Bouwbedrijf Verlaak Kessel

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Verlaak begrijpt dat het bouwen van een woning een spannende en belangrijke stap is in jouw leven. Daarom staan wij klaar om jouw wensen en behoeften te vertalen naar een prachtige nieuwbouw woning.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Nieuwbouw projecten Een nieuwbouw woning bouwen begint bij Verlaak

Of je nu een vrijstaande woning, een 2 onder 1 kap, een levensloopbestendige woning, appartementen of een luxe villa wilt bouwen, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw droom te realiseren. Tijdens het bouwproces staan wij in nauw contact met onze opdrachtgever. Door rechtstreekse lijnen met je vaste aanspreekpunt zijn eventuele aanpassingen geen enkel probleem. Je wordt tijdens het bouwproces diverse keren uitgenodigd op ons kantoor om de voortgang van het project te bespreken.

Metselen door Bouwbedrijf Verlaak van een nieuwbouw project

Van nieuwbouw vrijstaande villa tot appartement

Elk nieuwbouw project wordt traditioneel gebouwd volgens moderne technieken. Wij hebben inmiddels heel wat projecten met plezier, en naar volle tevredenheid, gerealiseerd. Uiteraard zijn wij bereid om je samen met de architect te adviseren over het ontwerp van je droomwoning.

Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij samen met betrouwbare partners voor werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren. Onze partners delen dezelfde visie en streven naar perfectie, zodat jouw nieuwbouw project vlekkeloos verloopt. Ons efficiënte werkvoorbereidingsplan maakt deze naadloze samenwerking mogelijk. Deze planning is gemakkelijk terug te vinden in Mijn Verlaak. Samen maken we jouw droom nieuwbouw woning werkelijkheid!

Levensloopbestendige woning bouwen

Met een levensloopbestendige woning ben je goed voorbereid op de toekomst. Eenvoudig gezegd is het een woning waar je jouw hele leven kunt blijven wonen. Alle voorzieningen voor de oude dag zijn aanwezig in de woning. Bouwbedrijf Verlaak helpt je met het realiseren van jouw droomwoning. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een slaapkamer en badkamer op de begane grond
  • Brede doorlooproutes en deuren
  • Geen opstapjes en drempels

Het bouwen van een levensloopbestendige woning doe je maar één keer in je leven. Dan kun je het beter meteen goed doen. Bouwbedrijf Verlaak kijkt samen met jou naar de mogelijkheden. Hoe kun je er nu comfortabel wonen en hoe kan de woning met je meegroeien naarmate je ouder en minder mobiel wordt? Onze adviseurs zijn ervaren met levensloopbestendige woningen en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Energie neutraal huis bouwen

Bij Bouwbedrijf Verlaak geloven wij ook in duurzaam bouwen. Wij maken gebruik van energiezuinige materialen en technieken om zo een woning te realiseren die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar ook aan de huidige milieueisen. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen van energie neutrale woningen.

Nieuwbouw energiezuinig bouwen door Bouwbedrijf Verlaak

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Recente nieuwbouwprojecten Onderstaande projecten hebben we met trots opgeleverd

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak