• hv-01
  • hv-02
  • hv-03

Verbouwing

Al tientallen jaren zijn wij de vaste partner van de woningbouwstichting Kessel voor alle renovatiewerkzaamheden. Als hoofdaannemer verzorgen wij de complete aansturing voor de renovatieprojecten. Mede hierdoor zijn wij ook in staat een goede oplossing te zijn voor u, op het gebied van gevel en interieur renovatie.

Bij gevelrenovatie kunt u denken aan het uitkappen van de oude voegen, reiniging en zandstralen van de gevel, impregneren en natuurlijk het nieuwe voegwerk zelf.

Onder interieurrenovatie verstaan wij vernieuwing van bijvoorbeeld uw badkamer, keuken, vloeren, trappen en kozijnen.

Het verbouwen en/of uitbreiden van uw woning of bedrijfspand is één van onze dagelijkse voorkomende werkzaamheden. te denken valt hierbij aan: serres, garages, bergingen, uitbreidingen etc.. Mocht u een verbouwing door bouwbedrijf Verlaak willen laten uitvoeren, dan kunt u in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken, hoe u de verbouwing/uitbreiding uitgevoerd wilt hebben. Uiteraard zullen wij tijdens dit gesprek de bouwkundige mogelijkheden met u doornemen.

Klik op de foto's voor vergroting

nike air force 1 low uv | nike air max 2007 junior pink and white background - 401 – Ietp - New Air Jordan 1 High OG OSB DIAN Blue Chill White CD0463
Error: Only up to 6 modules are supported in this layout. If you need more add your own layout.