Gemeenschapshuis Kessel-Eik

Gemeenschapshuis in Kessel-Eik gerenoveerd door Bouwbedrijf Verlaak

Gemeenschapshuis Kessel-Eik

Bouwbedrijf Verlaak heeft de renovatie van het gemeenschapshuis in Kessel-Eik voltooid. Zowel het interieur als het exterieur van het gebouw zijn volledig vernieuwd en hebben een frisse, moderne uitstraling gekregen.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Utiliteitsgebouw Kessel-Eik Renovatie gemeenschapshuis

Bijzondere aandacht is besteed aan de gevel, waar een prachtige combinatie van Platowood Frake en fraai geschilderde muren zorgt voor een visueel aantrekkelijk resultaat. Bovendien is het gemeenschapshuis voorzien van zonnepanelen, waardoor het niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam is. Met deze renovatie is het gemeenschapshuis in Kessel-Eik klaar om de lokale gemeenschap te verwelkomen voor diverse activiteiten en evenementen, en een gezellige ontmoetingsplek te bieden.

Recente projecten utiliteitsbouw Onderstaande projecten hebben we met trots opgeleverd

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak