Nieuwbouw Germanenhof Maasbree

Nieuwbouw woning Germanenhof in Maasbree door Bouwbedrijf Verlaak

Germanenhof Maasbree

Bouwbedrijf Verlaak realiseerde een nieuwbouw woning aan het Germanenhof in Maasbree.

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Germanenhof Maasbree Realisatie nieuwbouw woning

Bouwbedrijf Verlaak heeft een prachtige, moderne, levensloopbestendige woning gebouwd. Het mooie U-vormige ontwerp biedt veel comfort. Alle ruimtes zijn gesitueerd op de begane grond. In de linker woonvleugel zijn twee grote slaapkamers met bad een een aparte toilet gerealiseerd. In de rechter woonvleugel zijn de woonkamer, een lounge ruimte met terrasoverkapping en de grote garage ondergebracht. Centraal in het woonhuis bevindt zich de entree en een grote leefkeuken. De gehele woning is voorzien van grote raamkozijnen waardoor er veel lichtinval is. De buitengevels zijn luxe afgewerkt met stootvoegloos metselwerk en voorzien van doorstrijkmortel, gecombineerd met stucwerk.

Recente nieuwbouwprojecten Onderstaande projecten hebben we met trots opgeleverd

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak