Nieuwbouwproject Den Hoeck Heythuysen kaart

Den Hoeck Heythuysen

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Den Hoeck Heythuysen Nieuwbouwproject in de Gemeente Leudal

Wonen in Heythuysen is een waar genot voor iedereen die op zoek is naar een perfecte balans tussen de charme van een natuurlijke omgeving en moderne voorzieningen. De leuke straten, gezellige horeca en lokale winkels creëren een sfeervolle ambiance. Bovendien biedt de nabijheid van bosgebied Leudal en uitgestrekte weilanden talloze mogelijkheden voor ontspanning en buitenactiviteiten. Voor wie houdt van een vredige en gezellige omgeving is Heythuysen de ideale plek om te settelen.

Gelukkig zijn er nu plannen voor een nieuwbouwproject. Het project zal de naam Den Hoeck gaan dragen. Dit is de ideale kans om jouw droomwoning in Heythuysen te realiseren. Zoek je naar een vrijstaande woning en wil je graag meedenken over het ontwerp van je huis? In Heythuysen zullen 21 woningen gebouwd worden. 

Bouwbedrijf Verlaak helpt jou graag om jouw droomwoning te realiseren. Wij hebben een uitstekende reputatie in de regio Heythuysen. Kijk maar eens naar de reviews die onze klanten hebben achtergelaten.

Nieuwbouwproject Den Hoeck Heythuysen plattegrond

Bouwbedrijf Verlaak heeft veel ervaring in het bouwen van nieuwbouw woningen. De laatste jaren hebben we al veel energie neutrale en levensloopbestendige woningen opgeleverd in de regio Heythuysen. Er is op dit moment nog niet veel bekend over de inrichting van het plan Den Hoeck.

Wat kunt je verwachten van de samenwerking met Bouwbedrijf Verlaak?

  • Efficiënte en haalbare planning, zonder verrassingen
  • Uitstekende communicatie met één aanspreekpunt tijdens het bouwproces
  • Flexibele instelling tijdens de bouw, aanpassingen zijn in overleg mogelijk
  • Onze vakmensen werken efficiënt en netjes
  • Wij werken samen met betrouwbare partners voor het verzorgen van het complete bouwproces

Wij denken graag met je mee. Wij werken samen met jou en jouw architect, geven advies en we doen er alles aan om uiteindelijk jouw droomwoning te realiseren. Heb je interesse in een nieuwbouw woning op nieuwbouwplan Den Hoeck Heythuysen?

Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij je persoonlijk kennis kunt maken met de kracht van Bouwbedrijf Verlaak. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 077-462 1294 of mails ons op info@bouwbedrijfverlaak.nl.

Nieuwbouwproject Den Hoeck Heythuysen dorp

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Recente nieuwbouwprojecten Onderstaande projecten hebben we met trots opgeleverd

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak