Nieuwbouwproject Velden Weidsvelden kaart

Nieuwbouw Weidsvelden Velden

Uitstekende projectplanning    /    Vast aanspreekpunt    /    Flexibele instelling    /    Kwaliteit is de standaard    /    135 jaar ervaring

Weidsvelden Velden Nieuwbouwproject in de Gemeente Venlo

Er zijn vergevorderde plannen voor nieuwbouwplan Weidsvelden in Velden. Zoek je naar een vrijstaande woning en wil je graag meedenken over het ontwerp van je huis? Wil je al je woonwensen terugzien in de bouw? Of droom je van meer ruimte voor jouw gezin? Wellicht heb je al gehoord dat er 15 mooie vrijesector kavels te koop staan op een unieke locatie in Velden, dichtbij Venlo. 

Naast de woningen in de vrije sector is er binnen het nieuwbouwproject plaats voor starterswoningen, levensloopbestendige woningen en twee-onder-een-kap woningen. Bouwbedrijf Verlaak helpt jou graag om jouw droomwoning te realiseren. Wij hebben een uitstekende reputatie in de regio Velden. Kijk maar eens naar de reviews die onze klanten hebben achtergelaten.

Nieuwbouwproject Velden Weidsvelden plattegrond

Bouwbedrijf Verlaak heeft veel ervaring in het bouwen van nieuwbouw woningen. De laatste jaren hebben we al veel energie neutrale en levensloopbestendige woningen opgeleverd in de regio Velden. Er is op dit moment nog niet veel bekend over de inrichting van het plan. Wel zijn er wensen over voldoende parkeerplaatsen en het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto's.

Wat kunt je verwachten van de samenwerking met Bouwbedrijf Verlaak?

  • Efficiënte en haalbare planning, zonder verrassingen
  • Flexibele instelling tijdens de bouw, aanpassingen zijn in overleg mogelijk
  • Uitstekende communicatie met één aanspreekpunt tijdens het bouwproces
  • Wij werken samen met betrouwbare partners voor het verzorgen van het complete bouwproces
  • Onze vakmensen werken efficiënt en netjes

Wij denken graag met je mee. Wij werken samen met jou en jouw architect, geven advies en we doen er alles aan om uiteindelijk jouw droomwoning te realiseren. Heb je interesse in een nieuwbouw woning op nieuwbouwplan Weidsvelden Velden?

Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek, waarbij je persoonlijk kennis kunt maken met de kracht van Bouwbedrijf Verlaak. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 077-462 1294 of mails ons op info@bouwbedrijfverlaak.nl.

Nieuwbouwproject Velden Weidsvelden gebied

Een efficiënt werkvoorbereidingsplan Haalbare deadlines en toch flexibel

Recente nieuwbouwprojecten Onderstaande projecten hebben we met trots opgeleverd

Contact met Bouwbedrijf Verlaak

Heb je (ver)bouwplannen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Ervaar zelf onze korte lijnen. Wij denken graag mee voor de beste oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Bouwbedrijf Verlaak